Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Біологічно активоване зерно пшениці – основний компонент батончика глазурованого(2013) Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Смульська, Юлія Владиславівна; Харітон, Тамара ЯківнаВстановлено, що інтенсивне гідротермічне оброблення, яке включає пророщування, підвищує харчову та біологічну цінність зерна. Досліджено можливість використання біологічно активованого зерна пшениці, як основного компонента батончика глазурованого. Компонентний склад батончика включає пророщене зерно пшениці, сухофрукти, мед, агар, насіння льону. Визначено органолептичні показники зразків батончиків, виготовлених у лабораторних умовах. Established that intense hydrothermal treatment, which includes germination, increases the nutritional and biological value of grain. The possibility of using biologically activated wheat as the main component bar glazed. Component composition includes bars sprouted grain wheat, dried fruit, honey, agar, flaxseed. Defined organoleptic bars samples produced in the laboratory.Документ Дослідження етапу підготовки сировини в процесі одержання цукристих продуктів із пшениці(2004) Оверченко, О. М.; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Бойко, Юрій Іванович; Українець, Анатолій Іванович; Лагода, Володимир АндрійовичВ результаті досліджень підібрано фракцію подрібненої пшениці, найбільш придатну для одержання цукристих сиропів. As a result of researches selected fraction of shredded wheat, the most suitable for obtaining sugar syrups.