Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання цукрогліцеридів у виробництві соусів(2021) Коробка, Юлія Володимирівна; Подобій, Олена ВалеріївнаЗгідно розробленої рецептури було приготовано 2 зразки соусів – зі вмістом цукрогліцеридів відповідно 1 % (зразок № 1) та 5 % (зразок № 2). Обидва зразка було проаналізовано на вміст вологи, показник рН та стабільнісь.Документ Determination of moisture content in sunflower meal by reflection NIR spectroscopy(2016) Hutsalo, Inna; Litvynchuk (Vorontsova), Svitlana; Nosenko, Tamara; Nosenko, VolodymyrThus, it is possible to determine moisture content of sunflower meal using obtained calibration equations and wavelengths mentioned above. The study of reflectance spectra peculiarities makes it possible to more widely use NIR spectroscopy method for rapid determination of fat, protein, moisture and other substances content in oilseeds, in their byproducts and meals (whether it be storage or processing stages).Документ Невизначеність вимірювань вологості зерна(2011) Грюнвальд, Наталія Владиславівна; Маковецька, Світлана ВасилівнаПроведено вимірювання вмісту вологи в зернових і олійних культурах та розрахунок невизначеності вимірювань вмісту вологи. A measurement of moisture content in grain and oil cultures and calculation of uncertainty of measurement of moisture content.