Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Застосування вимог геродієтетики в технології печива функціонального призначення(2016) Петренко, Микола Миколайович; Дорохович, Антонелла МиколаївнаРозглянуто модель ідеального харчового продукту у застосуванні до затяжного печива. Модель наведена у вигляді ієрархічного дерева, з розподілом на білки, жири та вуглеводи за хімічним складом, з вказанням співвідношенням, що рекомендовані нутріціологією для людей похилого віку. Запропонована оцінка харчових продуктів згідно з вимогами кваліметрії на прикладі затяжного печива.Документ Model of perfect chemical composition of the product according to the requirements of nutriciology(2016) Dorohovich, Antonella; Dorohovich, Victoriya; Petrenko, NikolayThe model of the ideal food. The model is presented in a hierarchical tree, with the distribution of proteins, fats and carbohydrates in chemical composition. The proposed evaluation of food quality control as required, taking into account the weight coefficientsДокумент Хімічний склад харчового продукту, що відповідає вимогам геродієтетики(2016) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Петренко, Микола МиколайовичРозглянуто модель ідеального харчового продукту. Модель наведена у вигляді ієрархічного дерева, з розподілом на білки, жири та вуглеводи за хімічним складом, з вказанням співвідношенням, що рекомендовані нутріціологією. Запропонована оцінка харчових продуктів згідно з вимогами кваліметрії. The model of the ideal food. The model is presented in a hierarchical tree, with the distribution of proteins, fats and carbohydrates in chemical composition, indicating the ratio recommended by nutritsiologiya. The proposed evaluation of food quality control as required.