Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Усовершенствование технологии мучных кондитерских изделий путем использования фитокомпозиций(2010) Назар, Марьяна ИгоревнаПредставлены результаты исследований по обогащению бисквитного полуфабриката биологически активными веществами фитокомпозиции. The results of research of enriching semi-biscuit with biologically active substances of phytocompositions are presented.Документ Шляхи оптимізації бісквітного тіста та виробів з нього(2011) Новоятлєва, Ю. Р.; Кочерга, Валентина ІванівнаДосліджено питання оптимізації складу бісквітного напівфабрикату збагаченням його нутрієнтами фітокомпозицій. The problem of optimization of biscuit semi-finished product enriching it with phytocomposition nutrients has been investigated.Документ Розроблення асортименту гарячих соусів з використанням фітокомпозиції «бріз»(2011) Куц, О. М.; Кочерга, Валентина ІванівнаПредставлено результати досліджень з розроблення гарячих соусів з використанням фітокомпозицій. The research results of hot sauces technology with phytocomposition are presented.Документ Шляхи оптимізації рецептури кексового тіста та виробів з нього(2012) Назаренко, Олександр Юрійович; Назар, Мар'яна ІгорівнаДосліджено перспективи використання фітокомпозицій у виробництві кондитерських борошняних виробів.