Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Применение полуфабрикатов из виноградных выжимок в качестве пектиносодержащего сырья в технологиях кондитерских изделий(2013) Калиновская, Татьяна Витальевна; Оболкина, Вера Ильинична; Кияница, Светлана ГеннадьевнаПерспективным направлением является разработка технологий кондитерских изделий с использованием продуктов переработки винограда. Это дает возможность создать новый ассортимент кондитерских изделий используя натуральные красители, антиоксиданты, повысить пищевую и биологическую ценность. A promising direction is the development of technologies for confectionery products using grapes. This makes it possible to create a new range of confectionery products using natural dyes, antioxidants, enhance food and biological value.Документ Use of grapes processing products in developing innovation confectionery technologies(2013) Kalinovska, Tatyana; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana; Krapivnitska, IrynaA promising direction is the development of technologies for confectionery products using grapes. This makes it possible to create a new range of confectionery products using natural dyes, antioxidants, enhance food and biological value.Документ Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів(2012) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Волощук, Галина ІванівнаПерспективним напрямком є розробка технологій кондитерських виробів з використанням продуктів переробки винограду. Це дає можливість створити новий асортимент кондитерських виробів використовуючи натуральні барвники, антиоксиданти, підвищити харчову та біологічну цінність. A promising direction is the development of technologies for confectionery products using grapes. This makes it possible to create a new range of confectionery products using natural dyes, antioxidants, enhance food and biological value.