Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості бюджетування в агрохолдингах(2011) Данкевич, Андрій ЄвгеновичОхарактеризовано процес бюджетування у сільському господарстві. Досліджено особливості діяльності фінансово-економічної служби а аграрних холдингах. Запропоновано удосконалення фінансової системи управління у вертикально інтегрованих підприємствахДокумент Аналіз шляхів зниження витрат на виробництво продукції(2024) Зінькевич, Оксана; Михайленко, Ольга ВалеріївнаДокумент Управління прибутковістю та платоспроможністю підприємства в умовах кризи(2011) Відоменко, Оксана Іванівна; Козачук, Наталія АнатоліївнаВ даній статті розглянуто тактичні й стратегічні задачі управління платоспроможністю підприємств в умовах фінансово-економічної кризи, запропоновано напрями збільшення рентабельності і досягнення прибутковості. This article examines the tactical and strategic management problems solvency of enterprises in the financial and economic crisis, there were suggested ways to increase and achieve profitability.Документ Прибутковість підприємства та шляхи її підвищення(2016) Тичина, Юлія МиколаївнаДокумент Документ Сучасний стан та проблеми функціонування підприємств комбікормової промисловості(2013) Кудренко, Наталія ВолодимирівнаДокумент Становлення терміну "Прибуток”(2009) Вжитинська (Омельченко), Ксенія ЮріївнаПрибуток, відома з далекого минулого категорія, що отримала новий зміст в умовах сучасного економічного розвитку країни та формування реальної самостійності суб’єктів господарювання. Будучи головною рушійною силою ринкової економіки, вона забезпечує інтереси держави, власників підприємств та персоналу. В економічній термінології поняття прибутку стало універсальним і досить активним складовим елементом фінансової системи наприкінці XVIII століття. Починаючи саме з цього часу термін „прибуток” привертає до себе все більше уваги як практиків, так і вчених-теоретиків. Profit from the distant past known category, received a new meaning in today's economic development and the formation of real autonomy entities. As the main driving force of the market economy, it provides the interests of the state, owners and staff. In economic terms the concept of profit was versatile and very active part of a financial system at the end of the XVIII century. Starting from that time the term "profit" has attracted increasing attention as practitioners and academics.Документ Механізм управління прибутковістю економічної діяльності підприємства(2008) Вжитинська (Омельченко), Ксенія ЮріївнаВплив прибутку, який створюється на підприємствах різних форм власності, на економічний і соціальний розвиток суспільства не можна чітко визначити без вивчення механізму управління ними. Для більш детального і всебічного розгляду механізму управління прибутковістю економічної діяльності треба розглянути сутність фінансового механізму та управління прибутком взагалі. The impact of revenue that is generated in enterprises of different ownership forms, the economic and social development of society can not be clearly defined without studying the mechanism of management. For a more detailed and comprehensive review of the management mechanism of economic profitability must consider the nature of the financial mechanism and profit management at all.Документ Impact of inflation on financial statement(2015) Pushkareva, Mary; Nikitenko, OlgaDomestic and foreign experience shows the dependence of the results of accounting from such economic factors as inflation. The need of coverage of this aspect of accounting in Ukraine is primarily due to significant price changes in the economy of our state. Inflation accounting, a range of accounting systems designed to correct problems arising from historical cost accounting in the presence of inflation, is a solution to these problems.Документ Застосування мотиваційних важелів для удосконалення управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі(2014) Труш, Юлія ЛеонідівнаВагому роль при підвищенні якості продукції та ефективності управління нею відіграє застосування мотиваційних важелів для удосконалення управління якістю продукції. Дослідження показали, що недостатню увагу вчені надають питанням застосування системи стимулів працівників для підвищення якості хлібобулочної продукції, механізму мотивації підвищення якості продукції, характеристикам потреб та основним мотивам їх задоволення в залежності від віку працівників.