Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Усовершенствования контроля качества продукции на предприятиях по изготовлению кондитерских изделий(2015) Труш, Юлия ЛеонидовнаРассмотрены основные вопросы, связанные с усовершенствованием составляющих контроля качества на предприятиях по изготовлению кондитерских изделий путем обоснования алгоритма проведения статистического приемочного контроля по альтернативному признаку. The main issues related to the improvement of quality control components in enterprises with the manufacture of confectionery justification algorithm by receiving statistical control of alternative characters.Документ Ефективне управління якістю харчових продуктів – важлива умова забезпечення продовольчої безпеки(2013) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаВисвітлена необхідність управління якістю для забезпечення продовольчої безпеки.Документ Контроль якості продукції як складова системи управління якістю(2013) Труш, Юлія ЛеонідівнаСистема контролю якості продукції дозволить поєднати роботу всіх підрозділів підприємства та забезпечити надійне виробництво якісних виробів, що зменшить ризик появи браку та виникнення дефектів. Product quality control as an integral put of quality management products significantly contributes to the successful development of enterprises. It allows organizations to improve the accuracy of forecasts and draw planned performance closer to the actual one, which significantly contributes to the successful development of enterprises.Документ Організація управління якістю складних технологічних комплексів. Системний підхід(2009) Васьків, М. В.; Іващук, Вячеслав ВіталійовичПідвищення якості продукції - задача довгострокова та безперервна. Вироби залишаються технічно прогресивними, зручними, гарними, модними до тих пір, доки їм на зміну не прийдуть нові, ще більш досконалі, що обумовлено науково-технічним прогресом. З розвитком науки і техніки проблема якості не спрощується, а, навпаки, стає складнішою. Тому вирішувати її традиційними методами, тобто лише шляхом контролю якості готової продукції практично неможливо, тобто є дійсна проблема у комплексному, системному рішенні, реалізація якого можлива лише в рамках системи управління якістю. Improving quality - the problem is long-term and continuous. Products are technically advanced, comfortable, beautiful, fashionable as long as they do not change come new, more sophisticated, due to technological progress. With the development of science and technology as the problem is not simplified, but rather becomes difficult. Therefore, to solve it by traditional methods, only by the quality control of finished products is almost impossible, that is a real problem in the complex, solutions, implementation is possible only within the quality management system.