Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Влияние конструкционных особенностей эмульсоров на качество спрэдов(2021) Приходько, Олег Олександрович; Лементар, Святослав Юрьевич; Якобчук, Роман ЛеонидовичВ статье проанализировано современное состояние оборудования для проведения процесса эмульгирования при производстве спредов, проведено обоснование актуальности исследования рабочих органов эмульсоров, приведены выводы по результатам исследований влияния конструкционных особенностей эмульсоров и их режимов работы на устойчивость и дисперсность эмульсий. The article analyzes the current state of equipment for carrying out the emulsification process in the production of spreads, substantiates the relevance of the study of the working bodies of emulsifiers, provides conclusions based on the results of studies of the effect of the design features of emulsifiers and their operating modes on the stability and dispersion of emulsions.Документ The device for the interfusing of liquid semi-finished products(2016) Dolomakin, YuriyНаведено конструкцію змішувача періодичної дії для рідких напівфабрикатів хлібопекарної промисловості. Shows the batch mixer design for liquid semi-finished bakery industry.Документ Роторний змішувач для приготування рідкої пшеничної опари(2016) Доломакін, Юрій ЮрійовичЗапропонована конструкція змішувача періодичної дії яка дає можливість інтенсифікувати процес змішування інгредієнтів опари та зменшити витрати енергії на процес її приготування. A batch mixer design which makes it possible to intensify the process of mixing the sourdough ingredients and reduce energy consumption for the process of its preparation.