Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Використанння комбучі підвищеної кислотності в технології функціональних напоїв
    (2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Проаналізовано можливість використання комбучі підвищеної кислотності та гарбуза для розроблення смузі для закладів ресторанного господарства
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології смузі підвищеної біологічної цінності з додаванням насіння фенхелю та льону
    (2021) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем Васильович
    Найбільш ефективним і доцільним способом покращення насичення організму дітей мікронутрієнтами в сучасних умовах є розробка та виробництво оздоровчих харчових продуктів. І серед таких груп продуктів підвищеної біологічної та харчової цінності є смузі. Додавання до смузі насіння льону та фенхелю сприяє покращенню вітамінного складу напою, а саме, збільшується вміст вітамінів групи В, які є необхідними для дитячого організму.
  • Ескіз
    Документ
    Використання порошку ягід асаї в оздоровчому харчуванні
    (2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Радькевич, Світлана Михайлівна
    Розроблена рецептура смузі «Асаї» з додаванням порошку ягід асаї в якості функціонального інгредієнта. The formulation of smoothies "Asai" with the addition of acai berries powder as a functional ingredient.
  • Ескіз
    Документ
    Морінга у складі функціональних напоїв
    (2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Гребонос, Катерина Ігорівна
    Розроблено рецептуру смузі «Морінга» функціонального призначення для людей, які страждають на ожиріння. The Moringa smoothies for functional purposes for people suffering from obesity.