Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Використанння комбучі підвищеної кислотності в технології функціональних напоїв(2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичПроаналізовано можливість використання комбучі підвищеної кислотності та гарбуза для розроблення смузі для закладів ресторанного господарстваДокумент Розроблення технології смузі підвищеної біологічної цінності з додаванням насіння фенхелю та льону(2021) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем ВасильовичНайбільш ефективним і доцільним способом покращення насичення організму дітей мікронутрієнтами в сучасних умовах є розробка та виробництво оздоровчих харчових продуктів. І серед таких груп продуктів підвищеної біологічної та харчової цінності є смузі. Додавання до смузі насіння льону та фенхелю сприяє покращенню вітамінного складу напою, а саме, збільшується вміст вітамінів групи В, які є необхідними для дитячого організму.Документ Використання порошку ягід асаї в оздоровчому харчуванні(2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Радькевич, Світлана МихайлівнаРозроблена рецептура смузі «Асаї» з додаванням порошку ягід асаї в якості функціонального інгредієнта. The formulation of smoothies "Asai" with the addition of acai berries powder as a functional ingredient.Документ Морінга у складі функціональних напоїв(2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Гребонос, Катерина ІгорівнаРозроблено рецептуру смузі «Морінга» функціонального призначення для людей, які страждають на ожиріння. The Moringa smoothies for functional purposes for people suffering from obesity.