Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Мікробіологічні зміни коренеплодів цукрових буряків при зберіганні та переробленні
    (2023) Кожем’яко, Світлана Павлівна; Шульга (Замура), Світлана Анатоліївна
    Під час переробки цукрових буряків мають місце невраховані втрати сахарози, величина яких залежить від якості сировини та умов її перероблення. Основним завданням при переробки цукрових буряків є досягнення максимального виходу цукру за рахунок мінімізації втрат сахарози у виробництві.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення методики визначення технологічних показників цукрових буряків після зберігання
    (2009) Клименко, Лариса Степанівна; Зотова, Ю. О.; Мількевич, Володимир Михайлович; Чернявська, Людмила Іванівна
    Обгрунтована необхідність визначення органічної складової хімічного складу цукрових буряків. Наведена нова методика визначення загальних та розчинних органічних речовин в буряках, буряковому та дифузійному соках, апробована на цукрових заводах України.