Колективні монографії, розділи з колективних монографій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12021

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Наукове обгрунтування інновацій та концепції розвитку ресурсоефективних технологій оздоровчих продуктів
    (2023) Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна
    Розвиток інноваційного шляху харчової промисловості зумовлює необхідність накопичення всебічних знань в галузі функціональних та прикладних наук – біохімії, мікробіології, біотехнології, фізіології, нутриціології; оволодіння економічними, законодавчими, нормативно-правовими документами; освоєння прикладних науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт, на базі яких створюються інноваційні технології та необхідні для їх реалізації технічні засоби і обладнання. Для розвитку ресурсоефективних технологій оздоровчих продуктів на початковому етапі важливим складником є концепція нового продукту та формування шляхів реалізації наукової ідеї у виробництві таких продуктів, чому й присвячено дану роботу.
  • Ескіз
    Документ
    Функціональні продукти в контексті харчової та продовольчої безпеки
    (2023) Сімахіна, Галина Олександрівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Науменко, Наталія Валентинівна
    Oдним із завдань сучасної харчової промисловості України є прискорений розвиток виробництва продуктів для здорового харчування, доведення його обсягів до рівня передових країн світу, досягнення продовольчої безпеки і в цій сфері, що дасть можливість реально втілити сучасну концепцію харчування і її основну тезу: «Харчові продукти ХХІ століття – це якість, безпека та ефективність». One of the main tasks to modern food industry in Ukraine is the accelerated development of foods for well-being, increasing its volumes to the level of leading countries of the world, and to achieve food safety in this sphere; in general, these factors would allow embodying the main thesis 'The 21st century food products - quality, safety and effectiveness.'
  • Ескіз
    Документ
    Управління безпекою трудових відносин у закладах вищої освіти в умовах конфліктних ситуацій
    (2019) Володченкова, Наталія Валеріївна
    Конфлікти є невід'ємною частиною соціально-економічного життя, що зумовлює пильну увагу до вивчення природи та сутності їх. Конфлікт завжди пов'язаний зі сприйняттям протиріч інтересів людини як членів певної соціальної групи.Процес управління кафедрою, у закладі вищої освіти, часто супроводжується конфліктами між окремими особами або між групами осіб (командами) структурного підрозділу. У більшості випадків такі ситуації призводять до напруги серед співробітників, а отже, до зниження ефективності роботи кафедри в цілому. Конфлікти можуть бути різними за значенням та наслідками, але вони завжди присутні в будь-якому колективі, що здійснює трудову діяльність. Керівник структурного підрозділу повинен знати про сутність, характеристики та можливі наслідки конфліктів. Така особа повинна бути компетентна у цих питаннях та мати достатньо знань, щоб контролювати конфліктну ситуацію і при необхідності усунути будь-який негативний вплив.