Колективні монографії, розділи з колективних монографій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12021
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив мікрокомпонентів вихідної сировини на стабільність та сенсорну оцінку горілок і лікеро-горілчаних напоїв(2022) Олійник, Світлана ІванівнаЗастосування води підготовленої з визначеними раціональними показниками підвищує дегустаційну оцінку лікеро-грілчаних напоїв та їх стійкість. Представлено вплив мікродомішок на смаковий та ароматичний профіль спирту етилового ректифікованого сорту Люкс із зерної крохмалевмісної сировини. Наведено оптимальні значення катіонно-аніонного складу води підготовленої та мікродомішок спирту етилового ректифікованого, що дозволить об’єктивно оцінювати вихідну сировину та прогнозувати стабільність та сенсорну оцінку горілок і лікеро-горілчаних напоївДокумент Ресурсозберігаюча технологія брагоректифікації при виробництві спирту етилового(2017) Бондар, Микола Васильович; Куц, Анатолій Михайлович; Шиян, Петро ЛеонідовичМонографія містить наукові дослідження авторів у галузі техніки та технологій. Може бути корисною для інженерів, керівників та інших працівників підприємств та організацій, а також викладачів, претендентів, аспірантів, магістрантів та студентів вищих навчальних закладів. The monograph contains the scientific research of the authors in the field of technology and technologies. May be useful for engineers, managers and others employees of enterprises and organizations, as well as teachers, applicants, graduate students, undergraduates and students of higher educational institutions.