Колективні монографії, розділи з колективних монографій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12021

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Збалансованість харчування людини – основа здоров’я нації
    (2014) Сахненко (Тіхонова), Анастасія Сергіївна
    В цьому розділі монографії: - описується збалансований раціон харчування людини; - розглядається модель раціонального харчування, що складається з харчового раціону (енергетичної цінності), режиму харчування та збалансованості харчування.
  • Ескіз
    Документ
    Збалансованість, як складова частина принципів продовольчої безпеки
    (2014) Сахненко (Тіхонова), Анастасія Сергіївна
    В цьому розділі монографії: - розглянуто збалансованість як сладову частину принципів продовольчої безпеки; - описано звязок між основними принципами продовольчої безпеки; - сформульовано поняття основних принципів продовольчої безпеки та їх характеристика.
  • Ескіз
    Документ
    Взаємозв’язок показників самозабезпеченості та збалансованості основних продуктів харчування в Україні
    (2014) Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна
    В роботі проведена оцінка продовольчої безпеки за умов забезпеченості та збалансованості основних продуктів харчування в Україні. У дослідженні показників самозабезпеченості та збалансованості використовувався кореляційний аналіз. In work the assessment of food security in the conditions of security and balance of the main food in Ukraine is carried out. In research of indicators of self-reliance and balance the correlation analysis was used.