Колективні монографії, розділи з колективних монографій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12021
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Наукове обгрунтування інновацій та концепції розвитку ресурсоефективних технологій оздоровчих продуктів(2023) Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія ВалентинівнаРозвиток інноваційного шляху харчової промисловості зумовлює необхідність накопичення всебічних знань в галузі функціональних та прикладних наук – біохімії, мікробіології, біотехнології, фізіології, нутриціології; оволодіння економічними, законодавчими, нормативно-правовими документами; освоєння прикладних науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт, на базі яких створюються інноваційні технології та необхідні для їх реалізації технічні засоби і обладнання. Для розвитку ресурсоефективних технологій оздоровчих продуктів на початковому етапі важливим складником є концепція нового продукту та формування шляхів реалізації наукової ідеї у виробництві таких продуктів, чому й присвячено дану роботу.Документ Функціональні продукти в контексті харчової та продовольчої безпеки(2023) Сімахіна, Галина Олександрівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Науменко, Наталія ВалентинівнаOдним із завдань сучасної харчової промисловості України є прискорений розвиток виробництва продуктів для здорового харчування, доведення його обсягів до рівня передових країн світу, досягнення продовольчої безпеки і в цій сфері, що дасть можливість реально втілити сучасну концепцію харчування і її основну тезу: «Харчові продукти ХХІ століття – це якість, безпека та ефективність». One of the main tasks to modern food industry in Ukraine is the accelerated development of foods for well-being, increasing its volumes to the level of leading countries of the world, and to achieve food safety in this sphere; in general, these factors would allow embodying the main thesis 'The 21st century food products - quality, safety and effectiveness.'Документ Управління безпекою трудових відносин у закладах вищої освіти в умовах конфліктних ситуацій(2019) Володченкова, Наталія ВалеріївнаКонфлікти є невід'ємною частиною соціально-економічного життя, що зумовлює пильну увагу до вивчення природи та сутності їх. Конфлікт завжди пов'язаний зі сприйняттям протиріч інтересів людини як членів певної соціальної групи.Процес управління кафедрою, у закладі вищої освіти, часто супроводжується конфліктами між окремими особами або між групами осіб (командами) структурного підрозділу. У більшості випадків такі ситуації призводять до напруги серед співробітників, а отже, до зниження ефективності роботи кафедри в цілому. Конфлікти можуть бути різними за значенням та наслідками, але вони завжди присутні в будь-якому колективі, що здійснює трудову діяльність. Керівник структурного підрозділу повинен знати про сутність, характеристики та можливі наслідки конфліктів. Така особа повинна бути компетентна у цих питаннях та мати достатньо знань, щоб контролювати конфліктну ситуацію і при необхідності усунути будь-який негативний вплив.Документ Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки(2013) Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Рибачук-Ярова, Тетяна ВолодимирівнаДосліджені основні проблеми в сфері якості та безпечності харчових продуктів та їх вплив на забезпечення продовольчої безпеки України. The basic problem in the quality and safety of food products and their impact on food security of Ukraine.