Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Використання нетрадиційної лікарської сировини в хлібопекарському виробництві(2014) Євчук, Яна Валеріївна; Малежик, Іван Федорович; Дубковецький, Ігор ВолодимировичЖорсткі реалії конкуренції на ринку змушують виробників розширювати асортимент нової продукції, яка відрізняється від продукції конкурентів. Одним із способів підвищення харчової цінності хліба може бути удосконалення технології виробництва хліба з використанням нетрадиційної рослинної сировини, яка є не тільки джерелом енергії, але і біологічно активних речовин (вітамінів, лімітуючих амінокислот, харчових волокон і мінеральних речовин). Hard realities of market competition forced producers to expand range of new products, which is different from the competition. One of the ways to improve the nutritional value of bread can be improved technology bread production using non-traditional plant material that is not only source of energy, but also biologically active substances (vitamins, limiting amino acids, dietary fiber and minerals).Документ Дослідження процесу мікрохвильового сушіння глоду(2011) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Євчук, Яна ВалеріївнаДокумент Закономірності процесу мікрохвильового сушіння глоду(2011) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Євчук, Яна ВалеріївнаДокумент Закономірності процесу конвективного сушіння глоду(2011) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Євчук, Яна ВалеріївнаДокумент Дослідження процесу конвективного і мікрохвильового сушіння плодів глоду(2012) Шоронова, М. О.; Ражик, Іван Сергійович; Євчук, Яна Валеріївна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Кулінченко, Віталій РомановичДокумент Дослідження процесу конвективного зневоднення глоду(2011) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Євчук, Яна Валеріївна