Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Використання активних методів навчання при вивченні дисциплін "Безпека життєдіяльності" та "Цивільний захист"(2015) Слободян, Ольга Петрівна; Нещадим, Лариса Петрівна; Заєць, Віра Анатоліївна; Іжевська, Діана АнатоліївнаАктивні методи навчання створюють атмосферу пошуку, особисті прийняття рішень, підвищують і розвивають процес навчання, загострюють інтерес до сприймання навчального матеріалу. Active teaching methods create an atmosphere of search, personal decision-making, enhance and develop the learning process, and exacerbate the interest in the perception of learning material.Документ Технологія виготовлення реструктурованих шинок збагачених протеїном(2015) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Грек, Олена Вікторівна; Донець, Олександр Петрович; Іжевська, Діана АнатоліївнаЗбільшення потреби в білкових продуктах і необхідність забезпечення раціонального харчування населення України привели до виникнення і швидкого розвитку якісно нових напрямків у виробництві м'ясних продуктів, на основі значних потенційних ресурсів харчового білка, що не використовується взагалі або використовується нераціонально в умовах жорсткої економії високоцінних тваринних білків. На підставі вище викладеного була сформульована мета роботи - вивчити можливість використання тваринних білків у вирішенні проблеми білкового дефіциту і регулювання амінокислотного складу реструктурованих шинок зі свинини PSE з виходом понад 140 % з використанням білково-жирової емульсії (БЖЕ). Об'єктом досліджень була технологія реструктурованих шинок з виходом понад 140 %, виготовлених зі свинини PSE, і білково-жирова емульсія, отримана з композиції тваринних білків, пташиного та баранячого жирів та води. Increasing demand for protein products and the need to ensure the rational nutrition Ukraine led to the emergence and rapid development of new directions in meat products, on the basis of significant potential resources of dietary protein that is not used at all or used inefficiently in terms of austerity valuable animal protein . Based on the above stated objective of the work was formulated - to explore the use of animal protein in solving the problem of protein deficiency and regulation of amino acid composition of restructured pork ham PSE with access to more than 140% using protein-fat emulsion (BZHE). The object of the research was restructured hams technology with the release of more than 140% made from pork PSE, and protein-fat emulsion compositions derived from animal proteins, poultry and lamb fat and water.Документ Хіміко-технологічні характеристики м'яса перепелів та перспективи його промислового використання(2014) Шевченко, Тетяна Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Хайдер, Аль-Хашимі; Іжевська, Діана АнатоліївнаВ останні роки одним з перспективних напрямків птахівництва, який розвивається у фермерських господарствах є розведення перепелів для отримання як м'яса так і яєчних продуктів. In recent years, one of the most promising areas of poultry, which is developed on farms are breeding quail to get as meat and egg products.Документ Дослідження структурно - механічних характеристик напівфабрикатів(2014) Пасічний, Василь Миколайович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Іжевська, Діана Анатоліївна; Гримайло, Ірина ОлегівнаСтворення якісних продуктів харчування пов'язано з необхідністю нагромадження бази даних про фізіологічні особливості харчування різних вікових груп, а також про хімічний склад, фізичні властивості, харчову, біологічну й енергетичну цінності, медико-біологічні показники, санітарно-гігієнічні норми безпеки й інші характеристики сировини, напівфабрикатів і кінцевих продуктів. Creating quality food due to the necessity of accumulation of a database of physiological feeding habits of different age groups, as well as the chemical composition, physical properties, nutritional, biological and energy values, biomedical indicators, health safety standards and other specifications of raw materials , semi-finished and finished products.