Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на підприємствах громадського харчування(2010) Слободян, Ольга Петрівна; Нещадим, Лариса Петрівна; Авдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаЩороку в Україні від надзвичайних ситуацій (НС) гине біля 70 тис. осіб. Тому виникає необхідність розробки заходів безаварійної зупинки об’єкту громадського харчування, що включає ряд заходів. Суспільство змушене приділяти більше уваги їх вивченню і виділяти для захисту від них щоразу більші кошти.