Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарському виробництві(2014) Антонюк, Марія МиколаївнаВикористання в харчових і кормових раціонах мікробної біомаси, збагаченої селеном, зумовлено легкозасвоюваністю саме органічних форм селену, зокрема селенометіоніну, який є найсприятливішим для організмів людей і тварин. The use of food and feed rations microbial biomass enriched with selenium, is due lehkozasvoyuvanistyu organic forms of selenium, including selenometioninu which is most favorable to humans and animals.Документ Визначення стійкості пробіотичної мікрофлори заквасок до дії антибіотиків(2014) Золотоверх (Курпілянська), Катерина Володимирівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаОстаннім часом великої популярності набули продукти з пробіотиками. Актуальності набуває виробництво продуктів з пробіотичними властивостями для закладів масового харчування. Recently, a large popularity of products with probiotics. Urgency is the production of probiotic properties for mass catering establishments.