Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Використання термостабільних начинок в молекулярній кухні
    (2015) Гагіна, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    З метою розширення асортименту страв, пошуку нових смаків та неповторних поєднань виникла молекулярна кухня (її ще називають авторською кухнею), дозволяє отримати страви незвичної консистенції та оригінальних смакових якостей. In order to expand the range of food, searching for new flavors and unique combinations arose molecular cuisine (also called cuisine) can get meals unusual texture and original flavor.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний метод молекулярної гастрономії у закладах ресторанного господарства
    (2014) Пшенічнікова, Юлія; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Нині новим і популярним об'єктом досліджень у галузі ресторанного бізнесу стає молекулярна кухня - напрямок досліджень, який вивчає та практично використовує фізико-хімічні перетворення інгредієнтів, що відбуваються під час приготування страв, а також соціальні, художні й технічні складові кулінарних і гастрономічних явищ як у цілому, так і з погляду науки. Now a new and popular subject of research in the restaurant business is molecular gastronomy - direction of research that studies and practical use of physical and chemical transformation of ingredients that occur during cooking, as well as social, artistic and technical components of culinary and gastronomic phenomena as in general, and in terms of science.