Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Нові види напівфабрикатів на основі моркви(2017) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Крикун, Вадим; Яременко, ОльгаРозроблено новий асортимент напівфабрикатів з моркви – концентрований сік та паста, які можуть використовуватись в якості поліфункціональних добавок та вітамінних наповнювачів A new assortment of carrot semi-finished products - concentrated juice and paste that can be used as polyfunctional supplements and vitamin fillers is developed.Документ Роль водопідготовки у виробництві соків та соковмісних напоїв(2015) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина МихайлівнаОстаннім часом сокова промисловість широко застосовує концентровані соки, які мають ряд переваг порівняно з натуральними: вони потребують у 5-7 разів менше тари, складських приміщень і транспортних засобів, можуть зберігатись тривалий час без консервантів та стерилізації, зручні для вживання, так як легко і повністю розчиняються у воді. Recently juice industry widely uses concentrated juices that have a number of advantages over natural: they need 5-7 times less packaging, storage facilities and vehicles may be stored for a long time without preservatives and sterilization, easy to use, as easy and completely soluble in water.