Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Поверхнево-активні властивості алкілімідазолінів
    (2014) Мельник, A. П.; Крамарев, С. О.; Папченко, Вікторія; Бахмач, Володимир Олександрович
    Алкілімідазоліни жирних кислот мають широке використання в різних галузях промисловості, як емульгатори, диспергатори, адсорбційно-активні речовини, зокрема у виробництві товарів побутової хімії, будівництві, текстильній промисловості, як інгібітори корозії та інше. На даний час відсутнє вітчизняне виробництво алкілімідазолінів і для промислового виробництва товарів побутовій хімії, зокрема ополіскувачів для тканин, шампунів, кондиціонерів для волосся, миючих засобів та багатьох інших використовують поверхнево-активні речовини закордонного виробництва. Alkilimidazoliny fatty acids are widely used in various industries as emulsifiers, dispersants adsorption-active substances, in particular in the production of household chemical, construction, textile industry, as corrosion inhibitors, and more. Currently there is no domestic production alkilimidazoliniv and industrial chemical production, including tissue softener, shampoo, hair conditioner, detergents and many other uses surfactants foreign production.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження технології майонезів з використанням нетрадиційних емульгаторів
    (2014) Тимощук, А. Ю.; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович
    Результати досліджень свідчать про ефективність використання моно-та диацилгліцеролів, як емульгатора з метою повної заміни яєчного порошку в рецептурі майонезу. Це дозволяє виробляти майонез без холестерину, підвищити бактеріальну чистоту готового продукту. Studies indicate efficiency of mono-and dyatsylhlitseroliv as an emulsifier for a comprehensive replacement of egg powder in the recipe of mayonnaise. This allows you to produce mayonnaise without cholesterol, increase bacterial purity of the final product.