Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи розвитку виробництва майонезів та майонезних соусів з оздоровчими властивостями(2016) Матвєєва, Т. В.; Анан’єва, Валерія Вікторівна; Бахмач, Володимир ОлександровичКонцепція державної політики України в області здорового харчування населення визначає поліпшення структури харчування і контроль за безпекою харчових продуктів, як основні пріоритети збереження і зміцнення здоров'я населення і профілактики аліментарно-залежних захворювань. Concept of State Policy of Ukraine in the field of healthy nutrition determines improve the structure of food control and food safety as the main priority the preservation and strengthening of health and prevention of alimentary-dependent diseases.Документ Удосконалення технології майонезів з використанням моно- диацилгліцеринів(2013) Бахмач, Володимир Олександрович; Бабенко, Валерій ІвановичАвторами проведено комплекс досліджень властивостей харчових моно - диацилгліцеринів та встановлено можливість повної заміни яєчного порошку в рецептурі майонезу «Провансаль». The authors conducted complex investigations of the properties of food mono - and di atsylhlitseryniv The possibility of complete replacement of egg powder in the recipe of mayonnaise "Provencal".Документ Моделювання стабілізаційних систем для майонезних емульсій(2015) Бердашкова, Лілія Олександрівна; Бахмач, Володимир Олександрович; Вовкодав (Обізюк), Наталія ІванівнаМайонез є одним з найбільш популярних і значущих продуктів олієжирового комплексу України. Для того, щоб задовольнити постійно зростаючі потреби населення щодо асортименту, калорійності, органолептичних показників, строків зберігання, наявності біологічно-активних добавок і та інше. Виробники майонезної продукції прагнуть постійно удосконалювати його технологію, використовувати перспективну сировину. Mayonnaise is one of the most popular and significant oil and fat products industry of Ukraine. In order to meet the growing needs of the population on the range, calorific value, organoleptic characteristics, terms of storage, the presence of biologically active additives and and more. Mayonnaise products manufacturers seek to constantly improve its technology to use advanced materials.Документ Удосконалення технології майонезів з використанням білкових продуктів олійного насіння(2014) Бердашкова, Лілія Олександрівна; Бахмач, Володимир ОлександровичНа сьогодні перед харчовою промисловістю постає актуальне питання забезпечення населення широким асортиментом продукції високої якості та створення продуктів для раціонального харчування. До перспективних жирових продуктів відноситься майонез. Завдяки своїм високим смаковим та поживним властивостям популярність цього продукту дуже висока. On the day before the food industry raises urgent question providing the population with a wide range of high quality products and creation of products for nutrition. The long-term fat products include mayonnaise. Due to their high taste and nutritional properties of the popularity of this product is very high.Документ Удосконалення технології майонезів на основі нетрадиційних олій(2014) Тимощук, А. Ю.; Бердашкова, Лілія Олександрівна; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир ОлександровичПроведеними дослідженнями удосконалено технологію майонезів на основі рафінованої дезодорованої ріпакової олії та її купажів з соняшниковою. Запропоновано рецептури середньо- та висококалорійних майонезів на основі ріпакової олії та купажів соняшникової та ріпакової олій. Conducted research improved technology mayonnaise based refined deodorized rapeseed oil and its blends with sunflower. A recipe medium- and high-calorie mayonnaise based on rapeseed oil and blends of sunflower and rapeseed oils.Документ Дослідження технології майонезу з використанням моно-диацилгліцеролів(2014) Тимощук, А. Ю.; Бахмач, Володимир Олександрович; Бабенко, Валерій ІвановичМайонез займає одне з ведучих місць і користується великим попитом у населення, він задовільняє різні смаки, підходить практично до всіх вікових груп. Майонез на яєчних жовтках — це продукт високої харчової цінності, але для хворих, які повинні контролювати вміст холестерину в їжі, споживання його має бути обмеженим. Mayonnaise is one of the leading places and is in great demand among the population, it satisfies different tastes, suitable for almost all age groups. Mayonnaise in egg yolks - a product of high nutritional value, but for patients who have to control cholesterol in food, its consumption should be limited.Документ Використанням комплексних стабілізаційних систем у технології майонезів(2014) Бердашкова, Лілія Олександрівна; Бахмач, Володимир Олександрович; Носенко, Тамара Тихонівна; Вовкодав (Обізюк), Наталія ІванівнаМайонез є одним з найбільш популярних і значущих продуктів олієжирового комплексу України. Для того, щоб задовольнити постійно зростаючі потреби населення щодо асортименту, калорійності, органолептичних показників, строків зберігання, наявності біологічно-активних добавок і т. ін. виробники майонезу постійно удосконалюють технологію виробництва. Mayonnaise is one of the most popular and significant oil and fat products complex of Ukraine. In order to meet the growing needs of the population on the range, calorific value, organoleptic characteristics, terms of storage, the presence of biologically active additives and so on. Others. mayonnaise manufacturers constantly improve production technology.Документ Дослідження технології майонезів з використанням нетрадиційних емульгаторів(2014) Тимощук, А. Ю.; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир ОлександровичРезультати досліджень свідчать про ефективність використання моно-та диацилгліцеролів, як емульгатора з метою повної заміни яєчного порошку в рецептурі майонезу. Це дозволяє виробляти майонез без холестерину, підвищити бактеріальну чистоту готового продукту. Studies indicate efficiency of mono-and dyatsylhlitseroliv as an emulsifier for a comprehensive replacement of egg powder in the recipe of mayonnaise. This allows you to produce mayonnaise without cholesterol, increase bacterial purity of the final product.Документ Альтернативна заміна яєчного порошку в майонезі(2012) Дядечко, Олена Володимирівна; Бахмач, Володимир ОлександровичДосліджено ефективність використання білковофосфоліпідного комплексу при виробництві майонезів The efficiency of use in the manufacture of complex bilkovofosfolipidnoho mayonnaise