Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва пастили оздоровчого призначення
    (2021) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Новохат, Дарина Сергіївна
    Враховуючи цінний хімічний склад ягід смородини і калини та гарбузового шроту, використання їх у виробництві пастили дозволить збагатити її біологічно активними речовинами, підвищити харчову цінність та надати готовому виробу оздоровчих властивостей. Given the valuable chemical composition of currant and viburnum berries and pumpkin meal, their use in the production of pastilles will enrich it with biologically active substances, increase the nutritional value and give the finished product health properties.
  • Ескіз
    Документ
    Отримання пастили оздоровчої дії з використанням пюре з інжиру та агрусу
    (2018) Михайленко, Ліна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
    Запропонована рецептура пастили оздоровчої дії з використанням пюре з інжиру та агрусу The proposed recipe of the marshmallow of the healing action using figs and gooseberries puree
  • Документ
    Обґрунтування та розроблення способу отримання пастили оздоровчої дії з використанням пюре інжиру та агрусу
    (2018) Михайленко, Ліна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
    Враховуючи хімічний склад плодів інжиру та агрусу, запрпоновано їх використання у виробництві пастили, що дозволить збагатити її біологічно активними речовинами, підвищити антиоксидантні та радіопротекторні властивості, надати готовому виробу оздоровчих властивостей.Taking into account the chemical composition of the fruits of figs and gooseberries, their use in the production of marshmallow is envisaged, enabling it to be enriched with biologically active substances, to increase the antioxidant and radioprotective properties, to provide the finished product with the healing properties.