Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження складу полісахаридів нетрадиційної сировини та можливості подальшого її використання для збагачення харчових продуктів(2015) Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаВ даний час в раціоні сучасного населення існує дефіцит полісахаридів, який призводить до розвитку різних захворювань, таких як серцево-судинні, захворювання шлунково-кишкового тракту, цукровий діабет. Це пояснюється нестачею споживання продуктів, які багаті на ці речовини - сирих овочів і фруктів, надмірним вмістом у їжі рафінованих продуктів (цукор, рис, борошно вищого ґатунку). At present in the diet of modern people there is a shortage of polysaccharides, which leads to various diseases such as cardiovascular, gastro-intestinal tract, diabetes. This is due to lack of consumption of foods that are rich in these substances - raw vegetables and fruits in the diet containing excessive refined foods (sugar, rice, flour highest quality).Документ Дослідження складу полісахаридів нетрадиційної сировини(2014) Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаДослідження показали, що як скорцонера, так і якон містять значну кількість полісахаридів, зокрема інуліну, що має пребіотичні властивості. Studies have shown that as scorzonera and yakon contain significant amounts of polysaccharides, including inulin, which has prebiotic properties.