Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Обгрунтування використання порошків з овочевої сировини для збагачення пшенично-кукурудзяної булочки(2018) Макідонова, Наталя; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаДоцільним для збагачення є використання обраних збагачувачів, які є цінним джерелом біологічно активних речовин. It is expedient to enrich the use of selected enrichers, which are a valuable source of biologically active substancesДокумент Обґрунтування та розроблення способу виробництва пшенично-кукурудзяної булочки оздоровчого призначення, збагаченої порошками шпинату та цукрового буряка(2018) Макідонова, Наталя Олександрівна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаВ роботі теоретично обґрунтовано та експериментально підтверджено запропонований спосіб отримання збагачувачів у вигляді порошків. Комплексно досліджено їхній біохімічний склад, запропоновано використання збагачувачів в хлібобулочному виробництві. The proposed method of obtaining enrichers in the form of powders is theoretically substantiated and experimentally confirmed. Their biochemical composition has been thoroughly studied, and the use of enrichers in the bakery industry has been proposed.