Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Зміни вмісту цукрів при пророщуванні плівчастих і голозерних сортів вівса
    (2012) Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Чумакова, Олена Володимирівна; Безсмертна, Л. О.; Василів, Володимир Павлович
    Вивчено вплив процесу солодорощення на зміни вмісту цукрів різних сортів вівса. Доведено, що при пророщуванні вміст вільних цукрів збільшується в 3-5 разів, а голозерний овес і одержаний з нього солод за вмістом крохмалю і вільних цукрів переважає плівчастий.
  • Ескіз
    Документ
    Амінокислотний склад солодів злакових культур
    (2012) Безсмертна, Л. О.; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Матиящук, Андрій Миколайович
    Для приготування оздоровчих харчових продуктів з добавками пророщених злаків визначали амінокислотний склад цих злаків. Було досліджено, що в складі пророщених злаків є всі незамінні амінокислоти. Найбільший вміст амінокислот має пшеничний, найменший –кукурудзяний солод, а у ячмінного і вівсяного цей показник майже однаковий. For the preparation of health food additives germinated grains determined the amino acid composition of these grains. A study was that the composition of germinated cereals have all the essential amino acids. Has the highest content of amino acids, wheat, the lowest - corn malt, barley and oats in this figure is almost the same.