Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва
    (2016) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Коваль, Марина Олександрівна; Бессараб, Олександр Семенович
    Проведено визначення якості томатних соусів різних виробників, що надходить у торговельну мережу м. Києва. Були встановлені показники безпечності, органолептичні та фізико-хімічні показники якості готової продукції. A determination as tomato sauces from different manufacturers entering the distribution network of. Kyiv. Safety parameters were set, organoleptic and physico-chemical quality of finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Нітрати та якість питної води
    (2016) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович
    Тема вмісту нітратів у продуктах харчування та воді стала особливо актуальною в останнє десятиліття, оскільки кількість нітратів в овочах і фруктах часто перевищує встановлену норму в кілька разів. Subject nitrates in food and water has become particularly relevant in the last decade because of nitrates in vegetables and fruits often exceeds the norm several times.