Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення нових видів кисломолочних напоїв, збагачених рослинною сировиною для використання у закладах ресторанного господарства(2013) Гойко, Ірина Юріївна; Бербушенко, Тетяна ВалеріївнаКисломолочні напої належать до найбільш цінних продуктів у харчовому і біологічному відношенні та рекомендовані для щоденного споживання людиною. Особливо перспективним напрямком є комбінування молочної продукції із сировиною рослинного походження. Sour milk drinks are among the most valuable products in the food and biological terms and recommended daily human consumption. Particularly promising area is the combination of milk products with raw materials of plant origin.Документ Перспективи використання білкововмісної рослинної сировини у виробництві кисломолочних напоїв(2014) Гойко, Ірина Юріївна; Бербушенко, Тетяна ВалеріївнаПоказано перспективність використання білковмісних порошків з листя кропиви, конюшини, люцерни у якості функціональних інгредієнтів для кисломолочних напоїв, що дозволяє збагатити напої рослинним білком, незамінними амінокислотами, мінеральними речовинами, а також створити широкий асортимент кисломолочних продуктів. Displaying perspectives of bilkovmisnyh powdered leaves of nettle, clover, alfalfa as functional ingredients for milk drinks, drinks to enrich vegetable protein, essential amino acids, minerals, and a wide range of dairy products.