Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Розвиток генетично модифікованих організмів у світі та Україні(2017) Богомол, Анна Віталіївна; Педченко, Світлана Володимирівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі представлено розвиток генетично модифікованих організмів у світі та Україні. The paper presents the development of genetically modified organisms in the world and in Ukraine.Документ Застосування настоїв рослинної сировини у технологіях приготування соусів до м’ясних страв(2018) Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі оцінено перспективність застосування настоїв рослинної сировини у технологіях приготування соусів до м’ясних страв. In the paper, the perspectives of the use of infusions of vegetable raw materials in the techniques of preparation of sauces to meat dishes.Документ Оцінка перспективності використання кумквату у харчових технологіях(2018) Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі оцінено перспективність використання кумквату у харчових технологіях. In the paper, the prospects of using kumquat in food technologies are estimated.Документ Використання настоїв із цитрусових у технологіях виробництва соусів до м’ясних страв(2018) Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі оцінено перспективність використання настоїв із цитрусових у технологіях виробництва соусів до м’ясних страв. In the paper, the prospects of using infusions from citrus in the technology of sauces production to meat dishes.Документ Використання деревинних відходів у винно-коньячному виробництві(2018) Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичОцінена перспективність використання піролізованої тріски, що дозволяє отримати продукти переробки піролізованих деревних відходів із дуба, які адаптовані до технології виробництва вин, коньячних та кальвадосних спиртів. Appraised perspective of the use wood chips after pyrolysis, that allows to get foods of processing of wood wastes from oak after pyrolysis, what productions of wines, cognac and calvados alcohols adapted to technology.