Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Застосування настоїв рослинної сировини у технологіях приготування соусів до м’ясних страв(2018) Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі оцінено перспективність застосування настоїв рослинної сировини у технологіях приготування соусів до м’ясних страв. In the paper, the perspectives of the use of infusions of vegetable raw materials in the techniques of preparation of sauces to meat dishes.Документ Використання настоїв із цитрусових у технологіях виробництва соусів до м’ясних страв(2018) Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі оцінено перспективність використання настоїв із цитрусових у технологіях виробництва соусів до м’ясних страв. In the paper, the prospects of using infusions from citrus in the technology of sauces production to meat dishes.