Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Перспектива використання ароматизатора м’яти перцевої у харчовій та косметичній промисловості(2016) Бойко, Марина Іванівна; Подобій, Олена ВалеріївнаДокумент Ультразвукові дослідження набухання крохмалів у воді(2014) Бойко, Марина Іванівна; Голуб, Ігор Андрійович; Лазаренко, Михайло Васильович; Баглюк, Сергій ВолодимировичЗастосування різноманітних способів оброблення нативного крохмалю дає змогу суттєво змінити його будову і властивості, до яких, насамперед, належить гідрофільність. Крохмалі зі зміненими гідрофільними властивостями утворюють велику групу модифікованих крохмалів, які мають властивість до набухання. Apply various methods of treatment of native starch enables to change its structure and properties, which primarily belongs hydrophilicity. Starches modified with hydrophilic properties form a large group of modified starches that have the ability to swell.Документ Удосконалення технології квасу із використанням зернового екстракту тритікале(2012) Бойко, Марина ІванівнаДля удосконалення технології хлібного квасу з використанням зернового екстракту з тритікале, потрібно дослідити органолептичні та фізико-хімічні показники екстрактів різних виробників, збродити квасне сусло приготоване на їх основі, оцінити органолептичні та фізико-хімічні показники готового квасу і таким чином обрати найоптимальніший з них для застосування у виробництві хлібного квасу.