Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Фітодизайн в готельному господарстві(2015) Коротка, І. О.; Бондар, Наталія ПетрівнаНасьогодні фітодизайн набуває особливого значення у формуванні інтер’єру готелю. Рослини додають тепла та затишку будь-якому інтер'єру, роблять його комфортним і респектабельним. Інтер'єр готелю, ресторану чи іншого приміщення не буде вважатися завершеним, якщо в ньому не присутні рослини. Today phytodesign is particularly important in shaping the interior of the hotel. Plants add warmth and coziness to any interior, make it comfortable and respectable. The interior of the hotel, restaurant or other premises will not be considered complete if it does not present a plant.Документ Удосконалення технології оздоблювального напівфабрикату(2015) Оберемок, О. І.; Бондар, Наталія Петрівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаДефіцит мікронутрієнтів широко розповсюджений в усьому світі. Багато людей, особливо жінки та діти, страждають від його негативних наслідків для здоров’я. Зокрема, дефіцит йоду вважається однією з основних причин порушення інтелектуального розвитку у жінок та дітей шкільного віку. Micronutrient deficiency is widespread throughout the world. Many people, especially women and children suffering from its negative health effects. In particular, iodine deficiency is considered one of the main reasons for violation of intellectual development in women and school children.Документ Розробка технології збивного десерту профілактичного призначення з використанням фруктових і овочевих пюре в умовах закладів ресторанного господарства(2014) Єремчук, Інна; Бондар, Наталія Петрівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаЗбагачення кулінарної та кондитерської продукції овочевою та фруктовою сировиною не лише в умовах промислових підприємств, айв закладах ресторанного господарства є одним із варіантів задоволення потреб споживачів, які слідкують за правильним та здоровим харчуванням, у необхідних макро- і мікронутрієнтах. Enrichment of culinary and confectionery raw vegetable and fruit not only in industrial enterprises, institutions Ive restaurant industry is one of the options to meet the needs of consumers who follow the correct and healthy food in the necessary macro- and micronutrients.Документ Дослідження реологічних властивостей напівфабрикатів з плодоовочевої сировини з метою їх використання у технології збивної десертної продукції в умовах закладів ресторанного господарства(2014) Єремчук, Інна; Бондар, Наталія Петрівна; Подобій, Олена ВалеріївнаЗбагачення харчових продуктів плодоовочевою та фруктовою сировиною не лише в умовах потужних промислових підприємств, а й закладів ресторанного господарства є одним із варіантів задоволення щоденних потреб споживачів, які слідкують за правильним та здоровим харчуванням, у необхідних макро- і мікронутрієнтах. Enrichment of food raw fruit and vegetable and fruit not only in terms of big industrial enterprises and establishments and restaurants is one of the options to meet the daily needs of consumers who follow the correct and healthy food in the necessary macro- and micronutrients.Документ Аналіз технології приготування страв та кулінарних виробів з борошна(2009) Бондар, Наталія Петрівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаПредставлено результати досліджень різних кулінарних страв, до складу яких входить борошно. The research results of various culinary dishes which include flour have been presented.Документ Аналіз та реінжиніринг бізнес-процесів планування закупівель для закладів ресторанного господарства(2013) Гребенюк, І. П.; Бондар, Наталія Петрівна; Загоровська, Лариса ГригорівнаПроведений аналіз діяльності закладів ресторанного господарства з метою пошуку шляхів удосконалення системи планування закупівель. The analysis of the restaurant business establishments with the aim of finding the ways to improve purchase planning has been made.Документ Підвищення ефективності використання насіння бобових у продуктах харчування(2004) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Махинько, Валерій Миколайович; Бондар, Наталія Петрівна; Борисенко, Олена Вікторівна; Хіврич, Борис ІвановичУ статті представлено результати дослідження використання борошна з солоду бобових у хлібопекарському виробництві. The paper presents the research results of using of flour out of bean malt in the baking industry.Документ Використання продуктів переробки сої для підвищення біологічної та харчової цінності хліба(2003) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Борисенко, Олена Вікторівна; Махинько, Валерій Миколайович; Бондар, Наталія ПетрівнаПредставлено результати досліджень впливу продуктів переробки сої (білковий соєвий концентрат, борошно з цільнозмеленого зерна сої, борошна з солоду сої) на органолептичні та фізико-хімічні показники хліба. The research results of the influence of soybean products (soy protein concentrate, flour out of soybeans, and flour out of soy malt) on organoleptic and physical and chemical properties of bread are presented.Документ Антиаліментарні складові насіння бобових культур та продуктів їх переробки у складі хліба(2003) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Хіврич, Борис Іванович; Махинько, Валерій Миколайович; Борисенко, Олена Вікторівна; Бондар, Наталія ПетрівнаПредставлено дослідження з розроблення способів зниження антипоживних речовин у складі продуктів переробки бобових, які пропонуються для підвищення харчової та біологічної цінності хлібобулочних виробів. Research on developing ways to reduce non-nutritional substances in legume products that are offered to enhance the nutritional and biological value baked goods are presented.