Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Оптимізація складу морозива на молочній основі з цукристими речовинами
    (2015) Бреус, Наталія Миколаївна; Маноха, Людмила Юріївна; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Оптимізація складу сумішей морозива дозволить цілеспрямовано керувати формуванням належних показників якості готового продукту. Optimization of ice cream mixes will specifically manage the formation of appropriate quality indicators of the finished product.
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання зміни ефективної в’язкості сумішей морозива за різних температур
    (2015) Бреус, Наталія Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Ефективна в'язкість сумішей морозива є надзвичайно важливою характеристикою, оскільки визначає спроможність в’язких систем до насичення повітрям під час механічного збивання та їх здатність після формування порцій продукту у статичному стані до самочинного відновленяня структури перед загартуванням. Подібна здатність, яку називають тиксотропністю, практично не вивчена для вказаних систем з різними стабілізаційними компонентами та в широкому температурному діапазоні, який би охоплював умови приготування сумішей, їх охолодженя та визрівання. he effective viscosity of ice cream mix is ​​crucial characteristic it defines the ability of viscous saturated air during mechanical churning and their ability after forming portions of product in a static state to arbitrarily vidnovlenyanya structure before hardening. This ability, called tyksotropnistyu almost not studied for these systems with different components of stabilization and wide temperature range, which would cover the conditions of preparation of mixtures, Chilled and their maturation.
  • Ескіз
    Документ
    Обґрунтування розробки експертної системи прогнозування стану водної фази у багатокомпонентних харчових сумішах
    (2014) Бреус, Наталія Миколаївна; Маноха, Людмила Юріївна; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Розробка експертної системи прогнозування стану водної фази дає змогу керувати якістю наступних груп харчових продуктів як: морозиво, заморожені напівфабрикати, заморожені плоди та ягоди, заморожений сир кисломолочний і вироби з нього та ін. Expert system development forecasting of the aqueous phase enables you to control the quality of these food groups as ice cream, frozen convenience foods, frozen fruits and berries, frozen cottage cheese and articles thereof, and others.
  • Ескіз
    Документ
    Динамічне моделювання процесу кристалізації води у морозиві
    (2014) Бреус, Наталія Миколаївна; Маноха, Людмила Юріївна; Поліщук, Галина Євгеніївна
    В процесі виробництва загартованого морозива для контролю його якості варто враховувати вміст вимороженої води та чинники, що впливають на цей показник. З цією метою досліджено динаміку виморожування води залежно від ряду чинників, а саме - технологічних етапів та хімічного складу продукту. During tempering the ice for quality control should be considered frozen water content and the factors that influence this indicator. For this purpose Dynamics freezing water depending on several factors - namely, process stages and chemical composition of the product.