Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу одержання сухої каротиновмісної добавки(2016) Михалюк, Яна В'ячеславівна; Білоцерківська, Наталія; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаЗапропонована технологія переробки моркви з отриманням сухого продукту, який відрізняється високим вмістом каротину та низьким вмістом цукрів. Одержана харчова добавка може бути використана при виробництві широкого асортименту продуктів, в тому числі і для людей, хворих на цукровий діабет. The technology of processing carrots obtaining dry product that is rich in carotene and low sugars. The resulting food additive can be used in the production a wide range of products, including for people with diabetes diabetes.