Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження застосування танінів для захисту антоціанів червоних столових вин
    (2018) Яковенко, Тетяна Олександрівна; Білько, Марина Володимирівна
    Метою роботи є дослідження застосування танінів для захисту антоціанів червоних столових вин на прикладі модельних систем вин. The purpose of the work is to study the use of tannins to protect the anthocyanins of red table wines on the example of model wine systems.
  • Ескіз
    Документ
    Способи підвищення та зберігання біологічної цінності червоних столових вин
    (2018) Циганкова, Олена Вікторівна; Онищук, Юлія Олександрівна; Білько, Марина Володимирівна; Куц, Анатолій Михайлович
    Метою роботи є застосування препаратів таніну до бродіння м’язги та препаратів, що містять гуміарабік, для збереження фенольних сполук у червоних сухих винах. The purpose of the work is to use tannin preparations before muscle fermentation and drugs containing gum arabic to preserve phenolic compounds in red dry wines.
  • Ескіз
    Документ
    Антиоксидантний ефект танінів при виробництві рожевих сортових сухих виноматеріалів
    (2015) Ромашко, Ольга; Білько, Марина Володимирівна
    Таніни широко застосовують у виноробстві для стабілізації вин, покращення їх структури, разом з тим вони проявляють антиоксидантну дію по відношенню до фенольних та ароматичних речовин. Метою роботи було дослідження впливу танінів різного походження на активність оксидаз винограду червоних сортів при виробництві рожевих сортових сухих виноматеріалів. Tannins are widely used in winemaking to stabilize wines, improve their structure, however, they exhibit antioxidant activity against phenolic and aromatic substances. The aim of this work was to study the effects of tannins of different origin on the activity of the oxidases of the red grapes in the production of rosé varietal dry wine.
  • Ескіз
    Документ
    Основні напрямки розвитку виноградарства та виноробства в Україні на шляху інтеграції в Європейський Союз
    (2006) Домарецький, Віталій Афанасійович; Білько, Марина Володимирівна; Куц, Анатолій Михайлович; Гречко, Ніна Яківна; Бабич, Ірина Михайлівна
    Запропоновані основні напрями розвитку виноградарства та виноробства в Україні, які узгоджуються з нормами і правилами ринку вина ЄС, які стосуються посадки та вирощування виноградної лози і застосування відповідних технологічних прийомів під час виготовлення виноматеріалів, вин й інших продуктів із винограду.7. The basic directions of development of viticulture and winemaking in Ukraine, which are consistent with the rules and regulations of the EU wine market relating to planting and cultivation of the vine and the use of appropriate technological methods in the manufacture of wine, wines and other products of the grape.ponovanі osnovnі eg rozvitku viticulture that vinorobstva in Ukraїnі, yakі uzgodzhuyutsya h i norms rules Rinku wine ЄS, yakі stosuyutsya landing that viroschuvannya vinogradnoї Lozi i zastosuvannya vіdpovіdnih tehnologіchnih priyomіv pid hour vigotovlennya vinomaterіalіv, wines th іnshih produktіv іz grapes.8.