Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження процесів кристалізації молочної сироватки шляхом вибору оптимальних режимів роботи обладнання(2014) Вересоцький, Юрій Іванович; Бабко, Євген Миколайович; Ященко, Я. О.З метою забезпечення високої якості та продуктивності при виробництві сухої молочної сироватки на етапі кристалізації в процесі виробництва використовують станції охолодження ВОУ-3 та кристалізатори згущеної сироватки СК 12-5.Документ Розробка нової конструкції сушарки з киплячим шаром з метою інтенсифікації процесу сушіння повареної солі(2014) Бабко, Євген Миколайович; Вересоцький, Юрій Іванович; Якобчук, Роман ЛеонідовичВ останній період широкого застосування в харчовій промисловості отримав процес сушіння продуктів в киплячому шарі. In the last period of widespread use in the food industry was food drying process in a fluidized bed.Документ Використання засобів автоматизованого проектування при розробці та модернізації технологічного обладнання галузі(2014) Савчук, Ольга Вікторівна; Вересоцький, Юрій ІвановичЗавдяки створенню тривимірних об'єктів деталей та вузлів установки та використанню вбудованих в програмно-апаратний комплекс фірми Autodesk розрахункових модулів були проведені проектні та перевірочні розрахунки, що дозволило визначити нові параметри роботи обладнання і знайти шляхи для подальшої його модернізації і удосконалення. Through the creation of three-dimensional objects parts and components installation and use of the built-in software and hardware company Autodesk calculation modules were conducted design and test calculations allowed to define new parameters of the equipment and to find ways for further modernization and improvement.Документ Інтенсифікація процесу кристалізації молочної сироватки шляхом вибору оптимальних режимів та удосконалення конструкції обладнання(2014) Ященко, Вікторія Сергіївна; Вересоцький, Юрій ІвановичВ результаті проведених теоретичних та експериментальних досліджень щодо удосконалення перемішуючого пристрою кристалізатора молочної сироватки встановлено: доцільність застосування мішалки з чітко визначеними розмірами та кутовою швидкістю обертання, що забезпечить вищу продуктивність. As a result of theoretical and experimental studies for improving mixing device mold whey installed: feasibility of mixers with well-defined size and angular velocity, which will provide better performance.Документ Моделювання гідродинамічних потоків у вакуум-апаратах періодичної дії(2012) Бабко, Євген Миколайович; Вересоцький, Юрій Іванович; Олійник, Віктор ВікторовичЗмодельовані гідродинамічні потоки утфелю в вакуум-апараті і розроблений пристрій для інтенсифікації процесу уварювання. Modeled hydrodynamic flows massecuite in vacuum apparatus and a device designed to intensify the process of boiling.