Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження функціонально-технологічних властивостей м'яса кролів, оброблених органічними кислотами
    (2016) Вишнівська, Марія Валеріївна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна
    В технології м'ясних продуктів функціонального призначення особлива ніша належить використанню м'яса кролів. За хімічним складом м'ясо кролів відрізняється від м'яса інших сільськогосподарських тварин більш високим вмістом повноцінних білків, меншою кількістю жиру, екстрактивнихі речовин, пуринових основ. In the technology of meat products functionality using a special niche owned meat rabbits. The chemical composition of rabbit meat is different from other farm animals a high content of valuable protein, less fat, extractives, purine bases.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання м’яса кролів для виробництва функціонального призначення
    (2016) Вишнівська, Марія Валеріївна; Москалюк, Оксана Євгеніївна
    В технології м'ясних продуктів функціонального призначення особлива ніша належить використанню м'яса кролів. В якості функціональних інгредієнтів в технології м'ясних продуктів на принципах харчової комбінаторики часто використовується рослинна сировина. Метою досліджень було розроблення функціональних продуктів, а саме м'ясо-рослинних напівфабрикатів на основі м яса кролів з використанням харчових волокон із гарбуза, моркви, бамбука. In the technology of meat products functionality using a special niche owned meat rabbits. As functional ingredients in meat products technology on the principles of food combinatorics often used herbs. The aim of research was the development of functional foods, such as meat and vegetable-based semi-finished meat of rabbits using fiber from pumpkin, carrots, bamboo.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технологій м’ясо-рибних напівфабрикатів
    (2015) Пасічний, Василь Миколайович; Степаненко, Інна Олександрівна; Вишнівська, Марія Валеріївна; Возна, Вікторія Олегівна; Ястреба, Юлія Анатоліївна
    На сьогоднішній день інтенсивно розробляються нові комбіновані харчові продукти, які містять в своєму складі, поряд з м’ясною сировиною, інші види сировини тваринного і рослинного походження. Нажаль на виробництві такі продукти не завжди мають високу якість та підвищену харчову цінність. Тому для розширення асортименту якісної продукції передбачає широке застосування нетрадиційної сировини, створення та удосконалення науково обґрунтованих технологій. Today intensively developed new composite foods that contain in its composition, along with raw meat, other raw animal and vegetable origin. Unfortunately manufacture these products do not always have high quality and high nutritional value. Therefore, to expand the range of quality products involves extensive use of alternative raw materials, creation and improvement of scientifically based technologies.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології виробництва фарбованого наповнювача для покращення кольору м’ясних продуктів
    (2015) Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Вишнівська, Марія Валеріївна; Макарчук, Мирослава Ростиславівна
    Пошук технологічних рішень, які б дозволили стабілізувати якість м'ясних та м'ясомістких продуктів при зменшеній кількість нітриту, що застосовується у виробництві м'ясопродуктів, є однією із актуальних задач м'ясопереробної галузі. Search technology solutions that enable quality meat and stabilize m'yasomistkyh products at a reduced amount of nitrite used in meat products, is one of the urgent tasks of the meat processing industry.
  • Ескіз
    Документ
    Перспектива використання олеорезинів в м'ясній галузі
    (2014) Хоменко, Юлія Олександрівна; Макарчук, Мирослава Ростиславівна; Вишнівська, Марія Валеріївна; Пасічний, Василь Миколайович
    Натуральні спеції є однією з важливих складових рецептури при виробництві м'ясопродуктів. Саме використання спецій в різноманітних поєднаннях дозволяє створити широку гамму смаків м'ясних виробів, а також виготовляти продукти профілактичного та оздоровчого напрямку. Organic spices are an important part of the recipe in the production of meat products. It is the use of spices in various combinations to create a wide range of flavors of meat products and produce products of preventive and wellness area.