Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Технологія кондитерських виробів з пісочного тіста на основі масляного напівфабрикату з плодоягідними порошками
    (2014) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
    Зниження якості життя окремої людини та індексу здоров'я нації в цілому при значному порушенні харчового статусу населення обумовлює необхідність створення харчових продуктів з підвищеною харчовою та біологічною цінністю. Саме таку продукцію сьогодні перспективно створювати не в масштабах промислового виробництва, а в умовах власного виробництва закладів ресторанного господарства, що дає змогу використовувати широкий спектр нетрадиційної сировини. Lower quality of life of the individual and the nation's health index as a whole in significant violation nutritional status of the population necessitates create food with high nutritional and biological value. It is such a product today create promising not to scale industrial production, but in terms of its own production facilities restaurants, allowing for a wide range of new raw material.
  • Ескіз
    Документ
    Соуси емульсійного типу на основі фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату
    (2014) Івахно, Ольга Олександрівна; Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Розширення асортименту продукції ресторанного господарства та створення на ринку конкурентоспроможного товару, який відповідає концепції здорового харчування, полягає у використанні нової сировини та розробленні нових технологій. Expanding the range of products and restaurants create a competitive product on the market that the concept of healthy eating is to use new materials and developing new technologies.
  • Ескіз
    Документ
    Використання порошків з кабачків та капусти в технології млинцевого напівфабрикату
    (2014) Євлаш, Вікторія Владленівна; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович
    Борошняні кулінарні вироби користуються попитом у споживачів, особливо серед дітей, підлітків, молоді. Проте дана група продукції за своїм хімічним складом характеризується підвищеним вмістом вуглеводів, високою енергетичною цінністю і потребує удосконалення хімічного складу. Flour culinary products in demand by consumers, especially children, teens, youth. However, this group of products by their chemical composition characterized by a high-carbohydrate, high energy value and needs to be improved chemical composition.