Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Новий сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів
    (2021) Галенко, Олег Олександрович; Медяник, Марія Олександрівна; Кравчук, Валентина Вадимівна
    Мета досліджень: дослідження можливості використання розробленого сурімі - подібного матеріалу з ММО індика в технологіях готових продуктів. The purpose of the research: to investigate the possibility of using the developed surimi-like material from MMO turkey in the technology of finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво сурімі-подібного матеріалу з м'яса індиків
    (2021) Галенко, Олег Олександрович; Кравчук, Валентина Вадимівна; Медяник, Марія Олександрівна
    Досліджено комплекс технологічних властивостей сурімі-подібного матеріалу після кожного циклу промивання і встановлено що найкращі показники мають зразки промиті бурштиновою кислотою, які здатні модифікувати хід фізико-хімічних та мікробіологічних процесів у готовому продукті. The set of technological properties of the surimi-like material after each washing cycle was studied and it was established that the samples washed with succinic acid, which are able to modify the course of physico-chemical and microbiological processes in the finished product, have the best indicators.
  • Ескіз
    Документ
    М’ясопродукти для харчування альпіністів
    (2017) Богун, Володимир Романович; Галенко, Олег Олександрович
    В результаті проведених досліджень та експериментів було розроблено та запатентовано дві рецептури м'ясного продукту в вигляді пасти з використанням білковмісної сировини. Крім того використали антиоксиданти: листя петрушки, екстракт розмарину та подрібнену шипшину.