Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Математична модель солодосушарки в класі нестаціонарних систем
    (2014) Герасименко, Тетяна Михайлівна
    Технологічні об'єкти харчової промисловості, які працюють в умовах інтенсивних збурень є нестаціонарними, нелінійними та мають ряд невизначеностей. Нестаціонарність об'єктів харчової промисловості визначається тим що в процесі функціонування змінюються характеристики теплоносіїв, витрата сировини, навантаження сушарки, характеристики зовнішнього середовища. Technological objects food industry, operating under intense disturbances are non-stationary, non-linear and have a number of uncertainties. Non- stationarity of objects is determined by the food industry in the operation of changing the characteristics of fluids, consumption of raw materials, load the dryer, the characteristics of the environment.
  • Ескіз
    Документ
    Управління солодосушаркою в класі нестаціонарних систем
    (2013) Герасименко, Тетяна Михайлівна
    Стаття присвячена проблемам побудови системи автоматизованого управління солодосушаркою на основі використання нечіткої логіки. The article is devoted to problems of constructing a system of automated control of drying malt based on fuzzy logic.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості аналізу та синтезу нестаціонарних систем при управлінні технологічними об'єктами
    (2012) Герасименко, Тетяна Михайлівна; Киричук, Сергій Андрійович
    Стаття присвячена проблемам аналізу та синтезу нестаціонарних систем та розробці ефективних систем управління підприємством. The article is devoted to problems of analysis and synthesis is of non-stationary systems and creation of effective control systems by the enterprise.