Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення композиції звикористанням лікарської сировини для збагачення безалкогольних напоїв(2012) Шнайдер, Наталія Віталіївна; Гойко, Ірина Юріївна; Гойко, Надія ОлегівнаМетою даної роботи було розроблення композиції з використанням лікарської сировини для збагачення безалкогольних напоїв. The aim of this work was to develop compositions of a medicinal plant for the enrichment of soft drinks.Документ Дикорослі ягоди у виробництві безалкогольних напоїв(2014) Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина ЮріївнаДикорослі плоди та ягоди є багатим джерелом вітамінів, мінеральних сполук, органічних кислот, макронутрієнтів тощо. їхня цінність як лікарської та харчової сировини визначається комплексом біологічно активних речовин, зокрема їх якісним та кількісним складом, синергізмом дії та високим ступенем засвоєння живим організмом. Wild fruits and berries are a rich source of vitamins, mineral compounds, organic acids, etc. makronutriyentiv. their value as a medicinal and food raw materials is determined by a complex of biologically active substances, including their qualitative and quantitative composition, synergy effects and a high degree of assimilation of a living organism.Документ Використання кореня імбиру у розробленні безалкогольних напоїв функціонального призначення(2014) Гойко, Ірина ЮріївнаОдин із основних напрямів розроблення функціональних напоїв - збагачення їх функціональними інгредієнтами. На сьогодні спостерігається стійка тенденція використовувати в якості збагачувачів рослинну сировину, в тому числі пряно-ароматичну. One of the main directions of development of functional beverages - enriching their functional ingredients. Today there is a steady trend used as a dresser plant material, including aromatic.Документ Розроблення композиції з дикорослої сировини для створення безалкогольного напою з антиоксидантними властивостями(2014) Холоденіна, Світлана; Гойко, Ірина ЮріївнаОтримано композицію із екстрактів дикорослої сировини, що є цінним джерелом біологічно активних сполук. Використання даної композиції доцільно у виробництві безалкогольних напоїв антиоксидантної дії, що зумовлено високим вмістом фенольних сполук, аскорбінової кислоти та привабливими органолептичними даними. Composition obtained from extracts of wild raw material, which is a valuable source of biologically active compounds. Use of a composition useful in the manufacture of soft drinks antioxidant action, due to a high content of phenolic compounds, ascorbic acid and attractive organoleptic data.