Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання принципів НАССР у виробництві йогурту, збагаченого екстрактом шипшини(2021) Гойко, Ірина ЮріївнаРозроблено новий вид йогурту, збагаченого екстрактом шипшини та запропоновано заходи щодо впровадження системи НАССР в його технології для забезпечення його якості і безпечності. Developed a new type of yogurt enriched with rose hip extract and proposed measures to implement the HACCP system in its technology to ensure its quality and safety.Документ Розроблення нового виду йогурту, збагаченого курагою та ягодами журавлини(2020) Гойко, Ірина Юріївна; Возіян, ВікторіяПоказано перспективність використання кураги та пюре журавлини у якості функціональних інгредієнтів для збагачування йогурту, що дозволяє розширити асортимент кисломолочних напоїв оздоровчого призначення. The prospects of using dried apricots and cranberry puree as functional ingredients for yogurt enrichment are shown, which allows to expand the range of sour milk drinks for health purposes.Документ Біохімічний склад анатомічних частин плодового тіла макроміцетів(2014) Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина ЮріївнаГриби за своїм біохімічним складом є досить цінним, порівняно з іншими харчовими продуктами, видом сировини з високим природним вмістом функціональних інгредієнтів.Thanks to their biochemical composition, mushrooms are very valuable kind of natural raw material, comparatively to other foodstuffs, containing the high amount of functional ingredients.