Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні аспекти гідрування олій для кондитерських жирів і композицій
    (2014) Голодна, Олена В'ячеславівна; Осейко, Микола Іванович
    Складністю технологічного процесу гідрування ОЖС є те, що технологічна система трифазна (олія/жир - каталізатор - водень). Крім того, рідка фаза є полікомпонентною щодо вмісту ацилгліцеринів.Сложностью технологического процесса гидрирования ОЖС является то, что технологическая система трехфазная (масло / жир - катализатор - водород). Кроме того, жидкая фаза является Поликомпонентные по содержанию ацилглицеринив.The complexity of the process of hydrogenation OZHS is that technological three-phase system (oil / fat - catalyst - hydrogen). In addition, the liquid phase is multicomponent Content atsylhlitseryniv.