Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу оклейки на зміну вмісту фенольних речовин у виноматеріалах
    (2014) Бабич, Ірина Михайлівна; Гречко, Ніна Яківна
    У виноробстві фенольні речовини, та продукти їх перетворення активно впливають на смак, аромат, колір і прозорість виноматеріалів і вин. У результаті взаємодії фенольних речовин з білками з'являються продукти, які випадають в осад, що спричиняє помутніння вина, тому проводиться оклеювання желатином для виділення конденсованих форм фенольних речовин із вина. In wine phenolic substances and their transformation products actively influence the taste, aroma, color and transparency and wine tasting. The interaction of phenolic compounds with proteins appear foods that precipitate, causing turbidity of wine because gelatin glue is made to highlight the condensed form of phenolic compounds of wine.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні способи деметалізації виноматеріалів для ігристих вин
    (2014) Духненко, Ірина; Пилипюк, Юлія; Гречко, Ніна Яківна
    Найбільшу роль у формуванні якісних характеристик готового ігристого відіграють біохімічні процеси, які відбуваються у виноматеріалі протягом вторинного бродіння. Greatest role in shaping the quality characteristics of the finished sparkling play the biochemical processes that occur in wine materials for secondary fermentation.