Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Здобні булочні вироби антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства
    (2013) Губеня, Вячеслав Олександрович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Клінічні спостереження довели антианемічну дію рогаликів з лактатом заліза і «Гемовіталом», яка виявляється у збільшенні концентрації гемоглобіну та покращенні морфометричних параметрів еритроцитів крові дітей.
  • Ескіз
    Документ
    Розвиток мережі закладів ресторанного господарства столичного регіону України
    (2012) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович
    Г оловне завдання сучасного етапу розвитку нашого суспільства спрямоване на подолання спаду суспільного виробництва, побудову соціально орієнтованої економіки, основаної на ринкових відносинах. На цьому етапі виникає потреба у розробці нових підходів до організації та управління економічною діяльністю. Не залишається осторонь від проникнення елементів „нової економіки” і ресторанний бізнес, що набуває особливої актуальності. The main task of the current stage of development of society aimed at overcoming the decline of social production, the construction of a socially oriented economy, which is based on market relations. At this stage, there is a need to develop new approaches to the organization and management of economic activities. Do not remain aloof from penetrating elements "new economy" and restaurant business, which is of particular relevance.
  • Ескіз
    Документ
    Булочні вироби антианемічного призначення для виробництва в умовах закладів ресторанного господарства
    (2014) Дитюк, Юлія Сергіївна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Дієву профілактику залізодефіцитиої анемії можливо здійснювати збагаченням кулінарної продукції ресторанного господарства легкозасвоюваним залізом у кількості 30-50 % добової потреби, яка становить 17 мг для жінок і 15 мг для чоловіків. Effective prevention zalizodefitsytyoyi anemia may carry out enrichment restaurants culinary products easily digestible iron in an amount of 30-50% of daily needs, which is 17 mg for women and 15 mg for men.