Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Включення смузі у меню закладів ресторанного господарства(2013) Драненко, Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаДля закладів ресторанного господарства, які прагнуть організувати надання послуг харчування відповідно до принципів здорового харчування, впровадження смузі сприятиме зростанню інтересу клієнтів, які притримуються здорового способу життя та харчування, як невід’ємної його складової. For the restaurant business establishments who want to organize the provision of food services in accordance with the principles of healthy eating, the introduction of the band, to increase the interest of customers that keep a healthy lifestyle and nutrition as an integral part of it.Документ Доцільність впровадження інноваційного продукту в клінінговій службі готельного господарства(2012) Шаран, Лариса Олександрівна; Драненко, Оксана Володимирівна; Шаран, Андрій ВасильовичВпровадження в готелі комп’ютерної програми «REX» - Room Expeditor для управління обслуговуючим персоналом готелю за допомогою мобільних пристроїв Apple iPhone / iPod дасть змогу скоротити час прибирання вдвічі та підвищити його якість, і збільшити оборотність гостей вдвічі. А використання безшумних дзвінків та роботів пилососів покращить ефективність та швидкість виконання роботи без зайвих затрат часу, бо як кажуть, час - це гроші. В Implementation of a hotel computer program «REX» - Room Expeditor to control the service personnel at mobile devices Apple iPhone / iPod will help reduce cleaning time by half and improve its quality, and to increase the visitors' reversibility half. The use of silent calls and robotic vacuum cleaners improve the efficiency and speed of operation without unnecessary expenditure of time, because as the saying goes, time - money.Документ Особливості кави ліберіка(2015) Драненко, Оксана Володимирівна; Матюшенко, Раїса ВасилівнаКава відноситься до тих напоїв, які люблять і п’ють майже всі. Більшість людей починають свій день з чашечки кави, а деякі п’ють її впродовж всього дня. Сьогодні кава - це не лише популярний, а й дуже корисний та цікавий напій в світі барної індустрії. Широко використовуються два основні сорти кави: арабіка та робуста. Арабіка, як правило, має більш солодкий, м'який смак з відтінком цукру, фруктів і ягід. їх кислотність вище з цим винним присмаком, який характеризує каву з відмінною кислотністю. Робуста, має більш сильний, жорсткий смак, із зерновим обертоном або арахісовим післясмаком. Вона містить в два рази більше кофеїну ніж арабка. Coffee is one of those drinks that love and drink almost everything. Most people start their day with a cup of coffee and some drink it throughout the day. Today coffee - is not only popular but also very useful and interesting drink in the bar industry worldwide. Widely used in two main varieties of coffee: Arabica and Robusta. Arabica usually has a sweet, mild flavor with a touch of sugar, fruits and berries. their higher acidity of this wine flavor that characterizes coffee with excellent acidity. Robusta has a strong, hard palate, with grain overtone or peanut aftertaste. It contains twice as much caffeine than Arabka.Документ QR-код у ресторанному бізнесі(2014) Драненко, Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаМатеріал присвячений перевагам впровадження QR-коду у ресторанний бізнес. Материал посвящен преимуществам внедрения QR-кода в ресторанный бизнес. The material deals with advantages of QR-code implementation in the restaurant business.