Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
Результати пошуку
Документ Синтез летких домішок спирту при повному використанні фільтрату барди на стадії приготування замісу(2017) Шиян, Петро Леонідович; Куц, Анатолій Михайлович; Боярчук, Ярослав Андрійович; Кириленко, Роман Григорович; Дриганов, СергійПроведено аналіз спиртового зброджування крохмалевмісного сусла із заміною технологічної води фільтратом барди на стадії приготування замісу та вплив на синтез летких домішок спирту. Встановлено,що використання фільтрату барди позитивно впливає на активність дріжджових клітин, зменшуючи синтез летких органічних домішок та кислот. Визначено максимальну кратність використання фільтрату барди на стадії приготування замісу. The analysis of alcohol fermentation of starch mash with replacement of technological water by filtrate bards at the stage of preparation of dough and influence on the synthesis of volatile alcohol impurities is carried out. It is established that the use of filtrate bards positively affects the activity of yeast cells, reducing the synthesis of volatile organic impurities and acids. The maximum multiplicity of use of filtrate bards in the stage of preparation of dough is determined.