Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання каротин вмісної сировини у технології м'ясопродуктів(2022) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Ліпінський, Кирило Андрійович; Жученко, Данило ГеннадійовичМетою наукової роботи було оцінити харчову та біологічну цінність ядер волоського горіха та гарбуза для створення м’ясопродуктів збагачених каротиноїдами, біологічно-активними речовинами з профілактичним і біокорегуючим ефектом та для покращення кольору і смаку. The aim of the research was to evaluate the nutritional and biological value of walnut and pumpkin kernels to create meat products enriched with carotenoids, biologically active substances with preventive and biocorrective effects and to improve color and taste.Документ Дослідження впливу попередньої технологічної обробки овочів у технології паштетів(2022) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Ліпінський, Кирило Андрійович; Жученко, Данило ГеннадійовичМетою наукової роботи було розроблення рецептури паштету в оболонці з використанням пасерованої рослинної сировини: моркви цибулі та м’якоті гарбуза і визначення технологічних властивостей овочевої сировини. The aim of the research was to develop a recipe for pate in the shell using pasteurized vegetable raw materials: onion carrots and pumpkin pulp and to determine the technological properties of vegetable raw materials.