Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Джерела отримання інуліно-фруктозної сировини для використання її в ресторанному господарстві(2013) Сидорченко, Олена Іванівна; Захарченко, Тетяна МиколаївнаТрадиційною сировиною для отримання інуліну вважається топінамбур, цикорій і жоржина. Саме їх відносять до технічних інуліноносів. Traditional raw material for inulin considered artichoke, chicory and dahlias. That they are referred to the technical inulinonosiv.Документ Інноваційні комунікативні технології в роботі кураторів академічних груп(2013) Сидорченко, Олена Іванівна; Захарченко, Тетяна МиколаївнаПроцес встановлення студента як фахівця складається з декількох етапів: усвідомлення соціальної ролі людини, сприйняття вимог майбутньої професії, усвідомленого пред’явлення цих вимог до себе, самовиховання необхідних якостей, моделюючих особистість студента, реалізації творчої діяльності. The process of becoming a professional student consists of several stages: awareness of the social role of human perception requirements for future professions conscious presentation of the requirements themselves, self necessary qualities simulating the identity of the student, the implementation of creative activity.Документ Особливості виховання студентів академічної групи у вищих навчальних закладах(2013) Сидорченко, Олена Іванівна; Захарченко, Тетяна МиколаївнаДля сучасної педагогічної науки проблема створення освітньо-виховних умов для формування студентської академічної групи є актуальною і дуже важливою. For modern pedagogy problem of creating educational and educational conditions for the formation of student academic group is relevant and important.Документ Сучасні концепції по організації охорони праці у готельно-ресторанному комплексі(2014) Сидорченко, Олена Іванівна; Захарченко, Тетяна МиколаївнаГотельно-ресторанне господарство є однією з основних складових туристської індустрії. Матеріальна база, що призначена для розміщення туристів, посідає одне з перших місць під час формування туристичної інфраструктури, бо якість проживання та відповідне обслуговування рішуче впливають на рівень туристичного сервісу. Hotel and Restaurant Management is one of the main components of the tourism industry. Financial framework that is designed to accommodate tourists, is one of the first places in the formation of tourism infrastructure for quality accommodation and related services strongly affect the level of tourist service.Документ Шляхи удосконалення технології переробки рослинної сировини для отримання продуктів профілактичного призначення(2014) Сидорченко, Олена Іванівна; Захарченко, Тетяна МиколаївнаОдним із важливих напрямів підвищення ефективності виробництва харчових продуктів є інтенсивний розвиток сільського господарства і переробних галузей промисловості на основі широкого використання науково-технічних розробок у виробництві, впровадження ресурсо- і ененерго-зберігаючих технологій, підвищення якості продукції, що випускається.Документ Нормативно-правове регулювання та державне управління у сфері промислової безпеки(2014) Бордун, Анастасія; Захарченко, Тетяна Миколаївна3 метою послідовного дотримання взятих на себе зобов'язань у створенні безпечних та нешкідливих умов праці, відповідно до вимог визначених Законом України «Про міжнародні договори України», здійснено опрацювання та супровід розгляду у Верховній Раді України та Президентом України проектів Законів України. For the purpose of consistent compliance with its obligations in a safe and friendly working environment, as required by the Law of Ukraine "On International Treaties of Ukraine", by processing and maintenance in the Verkhovna Rada of Ukraine and the President of Ukraine draft laws of Ukraine.Документ Вплив сучасних харчових технологій на інноваційний розвиток та стан довкілля(2012) Захарченко, Тетяна Миколаївна; Сидорченко, Олена Іванівна; Купчик, Михайло Петрович; Манк, Валерій ВеніаміновичДосліджений вплив сучасних харчових технологій на стан навколишнього природного середовища. Запропоновано шляхи запобігання негативному впливу. The influence of modern food technology at the state of the environment. The ways to prevent the negative impact of food enterprises.