Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Виділення та концентрування лактози з молочної сироватки мембранними методами(2013) Змієвський, Юрій Григорович; Киричук, Іванна Ігорівна; Мирончук, Валерій ГригоровичНа сьогодні активно впроваджуються мембранні процеси у технології переробки молочної сироватки, що пов’язано з їх перевагами: низькими енерговитратами, високою якістю кінцевого продукту, компактністю тощо. В представленій роботі проведено аналіз мембранних процесів, що застосовувались при виділенні та концентруванні лактози з молочної сироватки та науково обґрунтовано доцільність їх використання. Today, membrane processes are actively introduced in whey processing technology, due to their advantages: low power consumption, high quality end product, so compact. In the presented work the analysis of membrane processes that were used in the allocation and concentration of lactose from whey and scientific expedience of their use.Документ Регенерація мембран при розділенні молока та молочної сироватки(2012) Змієвський, Юрій Григорович; Мирончук, Валерій Григорович; Гудзовська, І. А.Метою представленої роботи було визначення основних вимог до регенеруючих розчинів та аналіз відомих технологій за умов мембранного розділення знежиреного молока та молочної сироватки. The aim of the present study was to determine the basic requirements for regenerating solutions and analysis of known technologies in the context of membrane separation of skim milk and whey.